ZeeLove

Boek jouw les

Een rustige les vol inspanning & ontspanning

 

Doordat yoga een eeuwenoude traditie is, zijn er sinds de oorsprong vele verschillende stijlen en stromingen ontstaan. De yogalessen van ZeeLove zijn gebaseerd op een combinatie van integrale yoga, yin yoga en qigong. De les die Judith geeft is een rustige les waarbij er extra tijd en aandacht besteed wordt om het bewustzijn in je lichaam te vergroten.

 

De eeuwenoude kennis vanuit de yoga wordt gecombineerd met de net zo oude kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Zo ontstaat er een mooie samensmelting van houdingen (asana's), ademoefeningen, bewegingen en meditatie. Bij het uitvoeren van de houdingen werk je aan het stretchen en versterken van je spieren, maar bijvoorbeeld ook aan je balans. Dit zijn de houdingen uit de yang yoga. Ook voeren we houdingen uit de yin yoga uit. Deze houden we langer aan om de dieper gelegen bindweefsels zoals de pezen, ligamenten, fascia en de gewrichten te stimuleren. Yin yoga zorgt voor stressreductie, het verminderen van spanning in het lichaam en het verlichten van rugklachten, of spanning in de benen en heupen. 

 

Alle onderdelen van de yogales zorgen ervoor dat de qi, de levensenergie, nog beter gaat stromen in je lichaam. Hierdoor stimulieer je het zelfhelend vermogen van je lichaam en werk je aan het verbeteren van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. De yogales geeft je naast ontspanning ook energie en een gevoel van vitaliteit. Je zult je na afloop nog geruime tijd energieker en vitaler voelen.

 

Voor iedereen


De lessen zijn bedoeld voor iedereen die ontspanning en inspanning wil combineren in een les. Ook als je nog geen yoga ervaring hebt, zal je de les relatief eenvoudig kunnen volgen. Je hoeft ook niet lenig of flexibel te zijn. Wanneer je deze yogalessen vaker volgt, wordt je lichaam vanzelf flexibeler, je spieren sterker en je bindweefsel soepeler. Omdat er in de les een beperkt aantal plaatsen is, blijft er altijd genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Wees welkom.