ZeeLove

Boek jouw les

lekker in je vel komen

 

Flexibeler en sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Dat is eigenlijk wat je ervaart als je regelmatig een les bij ZeeLove volgt. Judih gebruikt hiervoor de eeuwenoude kennis uit de yoga en de Traditionele Chinese Geneeskunde samen met de westerse inzichten over ontspanning van het zenuwstelsel. Hierdoor ontstaat een mooie samensmelting van bewegingen, oefeningen, meditatie en ademoefeningen. Door regelmatig lessen van ZeeLove te volgen word je sterker, flexibeler, en voel je je energieker. Je leert jouw lichaam steeds meer echt 'te voelen' en te ontspannen, zodat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam (nog) meer geactiveerd wordt. Zo werk je op een ontspannen en prettige manier aan het verbeteren van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

 

Afwisseling van inspanning & ontspanning

De lessen zijn erg afwisselend en zowel mannen als vrouwen zijn welkom. De les bestaat uit een combinatie van yang yoga (rustige hatha yoga), yin yoga en qigong. Tijdens het eerste deel van de les werken we aan het stretchen en versterken van de spieren en bijvoorbeeld het verbeteren van je balans. Daarna ontspannen we de spieren en stretchen we de dieper gelegen bindweefsels en gewrichten met de yin yoga houdingen. De houdingen houden we langer aan om de bindweefsels zoals de pezen, ligamenten, fascia en de gewrichten op een zachte manier te stretchen. Yin yoga zorgt voor stressreductie, het verminderen van spanning in het lichaam en het verlichten van rugklachten, of spanning in de benen en heupen.

 

Met en zonder ervaring

De lessen van ZeeLove zijn bedoeld voor iedereen die op een fijne, ontspannen manier wil werken aan een betere gezondheid en zowel fysiek als mentaal sterker wil worden. Ook als je nog geen yoga ervaring hebt en qigong niet kent, zal je de lessen eenvoudig kunnen volgen. Je hoeft ook niet lenig of flexibel te zijn. Wanneer je deze lessen vaker volgt, zal je zeker een verschil gaan merken in je lichaam. Omdat er in de les een beperkt aantal plaatsen is, blijft er altijd genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor alle lessen kan je wekelijks jouw plekje reserveren met een losse les of leskaart. Meer informatie over tarieven en lestegoed lees je hier. Wees welkom.

 

strandyoga aanbieding

Vrijdag 10 mei is de eerste strandyoga van dit jaar. En dat gaan we vieren! Ik heb daarom een actie bedacht die je niet wilt missen. Boek jij de yogales op het strand van vrijdag 10 mei? Dan mag jouw vriendin, vriend, moeder, zus of buurvrouw gewoon gratis mee! Om deze les voor jezelf te boeken klik je op onderstaande knop. Als je nog niet eerder een les bij ZeeLove geboekt hebt, koop je een losse les, of een strandyoga les met huur van een yogamatje (indien nog beschikbaar). Ook nodig jij de persoon uit die gratis met jou mee komt. Hij of zij maakt ook een account aan op www.momoyoga.com/zeelove. Jij stuurt mij vervolgens een berichtje wie er met jou meekomt naar de les. Ik zorg dan dat voor hem of haar een plekje gereserveerd wordt (zolang er plek is in de les). Heb je al lestegoed van mij? Stuur mij dan een berichtje wie je gratis mee wilt nemen.