ZeeLove

Boek jouw les

lekker in je vel komen

 

Flexibeler en sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Dat is eigenlijk wat je ervaart als je regelmatig een les bij ZeeLove volgt. Judih gebruikt hiervoor de eeuwenoude kennis uit de yoga en de Traditionele Chinese Geneeskunde samen met de westerse inzichten over ontspanning van het zenuwstelsel. Hierdoor ontstaat een mooie samensmelting van bewegingen, oefeningen, meditatie en ademoefeningen. Door regelmatig lessen van ZeeLove te volgen word je sterker, flexibeler, en voel je je energieker. Je leert jouw lichaam steeds meer echt 'te voelen' en te ontspannen, zodat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam (nog) meer geactiveerd wordt. Zo werk je op een ontspannen en prettige manier aan het verbeteren van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

 

Afwisseling van inspanning & ontspanning

De les op zondagochtend is een afwisselende les voor vrouwen en mannen. Het is een combinatie van yang yoga (rustige hatha yoga), yin yoga en qigong. Tijdens het eerste deel van de les werken we aan het stretchen en versterken van de spieren en bijvoorbeeld het verbeteren van je balans. Daarna ontspannen we de spieren en stretchen we de dieper gelegen bindweefsels en gewrichten met de yin yoga houdingen. Deze houden we langer aan om de bindweefsels zoals de pezen, ligamenten, fascia en de gewrichten te stimuleren. Yin yoga zorgt voor stressreductie, het verminderen van spanning in het lichaam en het verlichten van rugklachten, of spanning in de benen en heupen.

 

Speciaal voor vrouwen

Op vrijdagochtend is er een les speciaal voor een kleine groep vrouwen die op een holistische wijze willen werken aan het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid. In een fijne, prettige sfeer leer je (meer) te voelen wat goed is voor jou, te luisteren naar je hart en zo te 'landen in jezelf'. Dat is dan ook precies de naam van deze les.  

Als je deze les regelmatig volgt, merk je dat je letterlijk en figuurlijk soepeler en sterker wordt. Dit kan een positief effect hebben op bijvoorbeeld je bloeddruk, eventuele angsten en depressieve gevoelens en hormonale klachten, zoals overgangsklachten, PMS, een onregelmatige cyclus etc. Ook is de les erg geschikt voor vrouwen die burn-out zijn (geweest), of hooggevoelig zijn (HSP).

 

Met en zonder ervaring

De lessen van ZeeLove zijn bedoeld voor iedereen die op een fijne, ontspannen manier wil werken aan een betere gezondheid en zowel fysiek als mentaal sterker wil worden. Ook als je nog geen yoga ervaring hebt en qigong niet kent, zal je de lessen eenvoudig kunnen volgen. Je hoeft ook niet lenig of flexibel te zijn. Wanneer je deze lessen vaker volgt, zal je zeker een verschil gaan merken in je lichaam. Omdat er in de les een beperkt aantal plaatsen is, blijft er altijd genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor alle lessen kan je wekelijks jouw plekje reserveren met een losse les of leskaart. Meer informatie over tarieven en lestegoed lees je hier. Wees welkom.