ZeeLove

Boek jouw les

leer over de kracht van kruiden

 

Wist je dat kruiden een geneeskrachtige werking hebben? En wil je leren hoe jij dit zelf heel eenvoudig kan gebruiken om jouw gezondheid te verbeteren? Doe dan gezellig mee met de minicursus Wilde Kruiden & Planten onder leiding van herborist Carla van Kruid je Leven! Tijdens 3 ochtenden in mei wandelen we dan samen door de natuur in Bruinisse.

 

Je leert kruiden herkennen, oogsten en verwerken. Maar natuurlijk ook zeker de vele redenen waarom je dat zou willen doen! Namelijk omdat deze kruiden zo goed voor je zijn, vanwege de positieve invloed op je lichaam en geest, de geneeskrachtige werking dus. Tijdens de eerste ochtend gaan we van onze oogst een heerlijke, heilzame thee maken. Tijdens de tweede wandeling maken we een lekkere pesto van de geplukte kruiden. Tijdens de derde en laatste ochtend verwerken we de kruiden in een fijne zalf die je na afloop lekker mee naar huis neemt. 

De cursus staat gepland op de volgende data:
Maandag 6, 13 en 27 mei van 9.30 tot 12.00 uur 
Locatie: Bruinisse
Kosten: €95, incl thee en iets lekkers en alle benodigdheden voor het bewaren van de zelfgemaakte pesto en zalf.

 

Wil jij je opgeven, of heb je vragen? Mail dan naar Judith van ZeeLove via info@zeelove.nl. Vanwege het beperkte aantal plaatsen wordt tijdig opgeven geadviseerd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de cursus? Volg ZeeLove dan op instagram of facebook.