ZeeLove

Boek jouw les

Gratis (strand)yoga via het Volwassenenfonds 

 

Steeds meer mannen en vrouw ontdekken hoe fijn yoga is. Maar niet voor iedereen zijn yogalessen te betalen. Ben je woonachtig in Schouwen-Duiveland en verdien je minder dan 120% van het sociaal minimum? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor gratis yogalessen! Dit geldt ook als je op Tholen woont en maximaal 130% van het sociaal minimum verdient. Via het Volwassenenfonds kan je dan een aanvraag doen voor 23 gratis yogalessen per jaar die je kan volgen bij ZeeLove in Bruinisse. De yogalessen van ZeeLove zijn bij mooi weer op het strand bij de jachthaven in Bruinisse. Bij minder weer vinden de lessen binnen plaats op de jachthaven, op een fijne plek met prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. 

 

Inclusieve yoga


Judith is erg blij dat vrouwen en mannen die het financieel niet breed hebben nu wél deel kunnen nemen aan haar yogalessen via het Volwassenenfonds. Zo ontstaat er een meer inclusieve yogales. Een yogales waarbij mannen en vrouwen welkom zijn. Waarbij je welkom bent als je heel soepel en lenig bent, of juist behoefte hebt aan meer flexibiliteit en minder spanning in je lichaam. Waar je welkom bent met én zonder ervaring met yoga. Doordat ZeeLove een aanbieder is van het Volwassenenfonds worden de yogalessen nu ook mogelijk voor mensen die daar anders geen geld voor hebben.
 

Hoe meld je je aan voor gratis yogalessen?

 

Denk je dat je in aanmerking komt en woon je op Schouwen-Duiveland? Neem dan contact op met een intermediair van het Volwassenenfonds. Wie deze intermediairs zijn, vind je op hier. Zij kunnen jou vervolgens helpen met de aanvraag. Woon je op Tholen en wil je een aanvraag doen? Bezoek dan deze website.  Wanneer de aanvraag goedgekeurd is, hoef je zelf niets (vooruit) te betalen. ZeeLove biedt bovendien ook veel flexibiliteit. Met het lestegoed dat je via het Volwassenenfonds krijgt, ben je flexibel en vrij om zelf via het lesrooster een yogales te kiezen op een moment dat jou uitkomt. Je zit dus niet vast aan een bepaalde les en je tegoed is een jaar geldig.