ZeeLove

Boek jouw les

Ervaar of deze les bij je past

 

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd of de lessen van ZeeLove iets voor jou zijn? Kom het dan gewoon geheel vrijblijvend een keertje zelf ervaren.

 

Yoga met flexibiliteit

Voor alle lessen ben je vrij om eenmalig te komen, of zo vaak als je wilt. Om erachter te komen of deze yogales wat voor jou is, boek je een losse les voor €15,-. Als je daarna graag vaker wilt komen, kan je nogmaals een losse les kopen, of je kiest voor een leskaart met 5 lessen voor €65,- of een leskaart met 10 lessen voor €120,-. Met de leskaarten zit je nog steeds nergens aan vast. De leskaarten zijn namelijk maar liefst 6 maanden geldig, dus je volgt gewoon een les wanneer het jou uitkomt! Kan je een keertje niet naar de les komen, of ga je bijvoorbeeld op vakantie? Dan betaal je dus niets. En heb je een les geboekt, maar komt het toch niet goed uit? Tot 24 uur voor aanvang van de les kan je heel eenvoudig zelf je les annuleren. Het tegoed wordt dan weer bijgeschreven op jouw account.

 

Wil je jouw les boeken? Of wil je het lesrooster bekijken? Klik dan hieronder op de knop BOEK JOUW LES. Je komt dan uit op de website van Momoyoga. Na het aanmaken van een account kan je hier veilig, makkelijk en snel lestegoed kopen, waarna je in het lesrooster jouw les boekt.