ZeeLove

Namasté

 

Namasté, ik ben Judith Walter. In 2021 ben ik met mijn gezin ontsnapt aan de drukte van de randstad en in Zeeland gaan wonen. Met zoveel geweldige natuur om ons heen geniet ik dagelijks van de rust en de ruimte in Bruinisse. Het leven gaat hier in een lagere versnelling. Mensen hebben hier nog tijd voor een praatje met elkaar en kijken naar elkaar om. 
Wij waren als gezin niet alleen op zoek naar een ander soort leven, ook persoonlijk wilde ik met mijn werk iets anders. Het leven heeft mij geleerd dat rust nemen noodzakelijk is. Om dankbaar te zijn voor kleine dingen. Ik geniet daardoor zoveel meer van buiten zijn, in de natuur. De weldaad die yoga en qigong voor mijn lichaam en geest geven, deel ik ook graag met anderen. Ik zou het fijn vinden om ook jou te laten genieten van de rust en ontspanning die je hier kunt vinden, maar jou ook te helpen meer bewust te worden van je eigen lichaam en de energie (meer) te voelen stromen. 


 

De geboorte van ZeeLove

 

Vanuit die gedachte startte ik de opleiding tot yogadocent. Hoewel ik al vele jaren geleden in aanraking kwam met yoga, werd yoga nu echt een onderdeel van mijn leven. Wat een verrijking! Door yoga heel bewust en met aandacht regelmatig te beoefenen, voelde ik steeds beter de energie door mijn lichaam stromen. Iets wat een rustige vorm van yoga gemeen heeft met Qigong, de chinese bewegingsleer. Vanuit de behoefte om de energie nog beter in je lichaam te kunnen laten stromen, ben ik mij verder gaan bekwamen in Qigong en Yin yoga. Samen vormen de verschillende yogastijlen en qigong een geweldige combinatie om lichaam en geest in balans te brengen en gezonder te maken. 
Graag laat ik de deelnemers ervaren hoe yoga je bewuster kan maken van de energie in je lichaam én hoe je die energie weer meer kan laten stromen. Ik gun het jou om een moment van rust te nemen en meer bewustzijn en ontspanning in je lichaam te krijgen. Lees hier wat je kunt verwachten van een yogales van ZeeLove.