ZeeLove

Boek jouw les

Yoga with a view

 

ZeeLove geeft haar yogalessen in en nabij Jachthaven Bruinisse, op het mooie eiland Schouwen-Duiveland. Op minder dan 15 minuten rijden van Zierikzee, Brouwershaven, Oude-Tonge en andere plaatsen op Goeree Overflakke vind je deze geweldige plek waar Judith haar lessen geeft.

 

Met mooi weer zijn de lessen op het 'achterste' strand in Bruinisse, nabij de zeilschool. Hier yogalessen mogen volgen én mogen geven is een waar cadeau. Genietend van de zon op je huid, een windje door je haar en het geluid van de meeuwen en de schapen op de achtergrond.... Dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren om er woorden aan te geven!

 

Wanneer het weer niet geschikt is voor een les op het strand worden de lessen gegeven op de bovenverdieping van Brasserie Sailor's Inn op Jachthaven Bruinisse. Hier hebben we een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer en de jachthaven en geniet je van de rust en de ruimte. Zo kan je tijdens de les even helemaal los komen van alle dagelijkse beslommeringen.   

 

Let op: op de binnenlocatie is alles aanwezig voor een ontspannen yogales. Voor een heerlijke les strandyoga neem je zelf een yogamatje mee, of kies je ervoor om er eentje tegen betaling te lenen. Naar de strandyoga neem je verder ook een dekentje mee. Bij zomers weer is het heerlijk om na afloop van de les lekker het water in te gaan voor een verfrissende duik. Genieten!

 

Locatie:

Binnen

Brasserie Sailor's Inn

Jachthavenweg 61A

4311NC Bruinisse

 

Op het strand

Jachthavenweg 74

4311NC Bruinisse